Андрій Райкович: ремонти доріг у Кропивницькому буде активізовано

Вівторок, 23 квітня 2019 12:28

Ремонт дорожнього покриття у Кропивницькому буде суттєво активізований. Відповідне завдання перед головним управлінням житлово-комунального господарства поставив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 23 квітня.

Комунальники мають використовувати кожну погожу годину, щоб якнайшвидше ліквідувати  ями на шляхах міста. Марнування часу, звернув увагу міський голова,  зводить нанівець всі зусилля міської влади зробити дороги обласного центру якісними і множить на нуль фінансові ресурси, передбачені у бюджеті на виконання ремонтних робіт

- Вулиця Гоголя - вправо від центру неякісно залатали асфальт,  по Покровській - знову ями! І так можна називати безліч адрес, - звернув увагу очільник міста. – Кожного дня на дорогах міста мають працювати ремонтні бригади, кожного дня вони повинні використовувати лімітовану кількість асфальту – заводи вже працюють. І кожного дня мешканці міста мають знати де і як ремонтувалися шляхи у Кропивницькому.

Крім того, Андрій Райкович попередив комунальників, що вже неодноразово через «Гарячу лінію» отримує прохання від кропивничан облаштувати навіс на зупинці “Центральний ринок”. Поки що на своє  звернення містяни отримують лише відписки. Така ситуація міського голову не влаштовує.

- Вийдіть на місце, уважно подивіться. Там не важку конструкцію треба зробити, а продумати, як вписатися в простір з існуючими лавочками, – наголосив Андрій Райкович. - Необхідно ретельно продумати це питання, внести додаткові пропозиції, щоб за результатами півріччя передбачити ресурс на облаштування зручної зупинки у цьому місці, де немає дерев і пасажирам доводиться пектися на сонці..

Окремо міський голова наголосив іще на одній проблемі: люди, що пересуваються на візках, просять допомогти облаштувати два з'їзди на перехресті вулиць Перспективної і Чміленка. 

- Там дійсно великий кут нахилу, на візку ніде з'їхати спокійно, без допомоги сторонніх, – зауважив Андрій Райкович. – Невідкладно вийдіть з фахівцями, подивіться, як його зробити правильно. Необхідно виправити цю недоречність. Ми ж декларуємо “комфортне місто”, доступність для людей з обмеженими можливостями. То не тільки ж на словах, а й реально треба це робити.

Усі новини