Андрій Райкович: міська влада Кропивницького відкрита до співпраці з громадською організацією “Стоп корупції”

Середа, 30 червня 2021 17:48

Сьогодні, 30 червня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович взяв участь у презентації обласного відокремленого підрозділу громадської організації “Стоп корупції”, яка відбулася в обласній раді.

Організатори Всеукраїнського руху Роман Бочкала та Богдан Хмельницький, а також голова обласного підрозділу Микола Джоган схвально оцінили позицію очільника міста  системно комунікувати з громадським антикорупційним активом.

Як зазначив Андрій Райкович, у місті впродовж останніх років чимало зроблено, щоб громадськість, містяни були вчасно проінформовані про роботу кожної депутатської комісії, кожного виконавчого органу. Зокрема, такі традиційно вразливі питання як - земельні, гаражні, питання комунальної власності, бюджету  розглядаються публічно, в on line режимі - кожне засідання, у тому числі і під час сесійних засідань. Громада має можливість прийти і висловити власну позицію депутатському корпусу з будь-якої проблеми  перед початком сесій.

Міський голова запевнив учасників антикорупційного руху, що міська рада у постійному діалозі із громадською радою, тому позитивний досвід таких комунікацій лише додасть продуктивності і в роботі із новоствореними підрозділами громадської організації “Стоп корупції”.

Усі новини