Андрій Райкович: міська влада Кропивницького допоможе одиноким літнім мешканцям обласного центру придбати приймачі Т2
Сьогодні, 29 серпня, помічники міського голови Андрія Райковича вручили приймач Т2 жительці Кропивницького Валентині Василівні.
Жінка сорок років пропрацювала вчителем у ЗОШ №33 обласного центру. Останнім часом вона, після важкої хвороби, залишилася практично прикутою до ліжка. Майже ні з ким не спілкується, бо навіть по квартирі їй пересуватись складно. Не дивно, що телебачення відігравало в житті жінки вагоме значення.
Як говорить вона сама, найбільше любить дивитись веселі, розважальні програми. Але на початку місяця аналогове телебачення у Кропивницькому вимкнули, тож Валентина Василівна лишилась без улюблених телепрограм.
Сьогодні, завдяки ініціативі міського голови телебачення в квартирі жінки знов запрацювало. Але Андрій Райкович має на меті допомогти приймачами всім самотнім літнім людям, які цього потребують.
Я хочу знати реальну картину, яка нині склалась в місті: скільки таких літніх людей, які потребують приймачів Т2, проживають у Кропивницькому. У понеділок на апаратній нараді поставлю завдання управлінню соціального захисту, керівникам районів, квартальним, керівництву «Гарячої лінії» зібрати необхідну інформацію. Думаю міська влада знайде кошти і можливість забезпечити одиноких літніх людей необхідною електронною приставкою, - підкреслив Андрій Райкович.