Андрій Максюта: спецінспекція Кропивницького на сторожі правил благоустрою міста

П'ятниця, 2 лютого 2018 09:16

У січні 2018 року інспектори спеціалізованої інспекції Кропивницького склали 155 адміністративних протоколів за порушення Правил благоустрою міста

Про це повідомив керівник спецінспекції Андрій Максюта. За його словами, найпоширенішими правопорушеннями у поточному місяці були: не розчищення від снігу та льоду прилеглих територій, не посипка протиожеледною сумішшю тротуарів, викидання сміття у не встановлених місцях, захаращення, стихійна торгівля та не своєчасне підсипання у місцях, де були проведені розриття проїзної частини, пов'язані з проведенням аварійно-ремонтних робіт на інженерних мережах.

- Після вжитих спеціалізованою інспекцією заходів, суб'єкти господарювання у січні місяці здійснили підсипку більш, ніж у 40 місцях де були розриття, - зазначив Андрій Максюта. - За приписами та попередженнями спецінспекції балансоутримувачами інженерних мереж в січні накрито люками 104 колодязі, більше половини яких були взагалі відкритими. На іншій частині колодязів кришки були зношені та в аварійному стані. 

Усі новини