Активісти Кропивницького міського товариства політв'язнів та репресованих отримали від міської влади матеріальну допомогу

Понеділок, 22 травня 2017 09:00

З нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій 12 членам Кропивницького міського товариства політв'язнів та репресованих вручили матеріальну допомогу та подарунки.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко подякувала ветеранам товариства за важливу працю по збереженню  пам'яті про невинно репресованих, замучених у тюрмах і таборах та вручила кожному грошову допомогу у розмірі однієї тисячі гривень, на загальну суму 12 тисяч гривень, та подарунок від міської влади.

- Дякуємо Вам за те, що ви були незламні духом, що завжди відстоювали свої переконання і зараз продовжуєте бути активними членами громади, - звернулася до членів товариства Альвіна Бондаренко. - Стійкість ваших переконань — гарний приклад для молодого покоління, особливо зараз, у важкий для країни час, коли іде війна. Хочу побажати вам довгих років життя і мирного неба над головою.

У свою чергу, голова Кропивницького міського товариства політв'язнів та репресованих Віктор Полтавець висловив велику подяку міському голові Андрію Райковичу за те, що цього року члени товариства покладатимуть квіти і відзначатимуть пам’ятний день біля благоустроєного і облаштованого сходами пам’ятника.

Усі новини