26 випускників кропивницьких шкіл склали національний мультипредметний тест на 200 балів

П'ятниця, 28 червня 2024 15:59

Незважаючи на війну, кропивницькі учні продовжують демонструвати високий рівень знань. Це вчергове доводить, що не існує перешкод для того, хто хоче здобувати нові знання. Цьогоріч 26 випускників кропивницьких шкіл склали національний мультипредметний тест на 200 балів. Про це повідомила начальниця управління освіти Кропивницької міської ради Лариса Костенко.

- Завершилась основна сесія національного мультипредметного тесту. Ми пишаємось результатами, які отримали випускники та випускниці міста Кропивницького: 23 учасники НМТ отримали 200 балів з одного предмету; 2 випускники отримали 200 балів з двох предметів і випускниця ліцею «Науковий» Ганна Мілай здобула 200-балів із трьох предметів, - повідомила Лариса Костенко. - Загалом маємо 30 сертифікатів із результатом 200 балів, а саме: 4 з української мови, 10 – з математики, 14 – з англійської мови, по одному – з історії та біології.

Подякувала очільниця управління освіти і батькам випускників та вчителям, адже такі результати – це успіх, який став можливим завдяки спільним зусиллям учнів, батьків та наставників. В умовах війни та навантажень на енергосистему вдячні освітяни й енергетикам та інтернетпровайдерам, які забезпечили безперебійне надання послуг під час складання мультимедійного тесту.

- Упевнена, що цьогорічні 200-бальні результати – лише старт для ще більших перемог та щасливого мирного майбутнього наших випускників у рідній країні, - наголосила Лариса Костенко.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57