16 днів проти насильства: для вихованців Кропивницьких ДЮКів провели просвітницькі заходи

Вівторок, 13 грудня 2022 11:17

У період із 25 листопада до 10 грудня в усьому світі триває акція «16 днів проти насильства», яка має на меті привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. 

Так, представники Кропивницького районного управління поліції та управління патрульної поліції ГУНП в Кіровоградській області разом із педагогами-організаторами дитячо-юнацьких клубів комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» Кропивницької міської ради провели для вихованців клубів різноманітні  інформаційно-просвітницькі заходи.

- Воєнний стан – спонукає говорити про домашнє насильство.  Для підвищення обізнаності вихованців дитячо-юнацьких клубів і були проведені зустрічі з представниками поліції. Дітям та молоді роз’яснено алгоритм дій у разі потрапляння в ситуацію, пов’язану з насильством. Надано оновлені контакти служб реагування на факти вчинення насильства, - зазначає заступник начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

Усі учасники та учасниці отримали інформаційні буклети, розроблені за підтримки UNICEF та Фонду ООН у галузі народонаселення UNFPA.

Усі новини