За дорученням міського голови скошений квітник по вулиці Пацаєва буде відновлено

Середа, 25 липня 2018 15:37

Ситуація зі скошеними квітами біля багатоповерхового будинку обурила міського голову Кропивницького Андрія Райковича і він дав доручення профільному заступнику розібратися з даним питанням.

Сьогодні, 24 липня, у зв’язку з тим, що в одному зі спальних районів Кропивницького працівниками ЖЕО № 4 було викошено разом із бур’яном квіти, заступник міського голови Олександр Мосін запросив до міської ради для надання пояснень керівника даного ЖЕО Людмилу Запорожець.

За її словами, подія сталась 23 липня. До ЖЕО надійшла скарга від мешканців будинків №12, корп. 1 та №10, що у квітниках на газонній частині біля багатоквартирного будинку накопичується сміття, яке туди скидають з верхніх поверхів.

Заступник міського голови наголосив, що скошувати квіти у жодному разі не можна, і дав доручення негайно відновити газонну частину та квітник за кошти тих, хто його скосив, навести лад.

- Із мешканцями зазначених будинків проведіть бесіду, що не можна смітити під вікнами власного помешкання, - зауважив Олександр Мосін. - Наведіть відповідний порядок, висадіть гарні квіти і доручіть опіку над ними небайдужим мешканцям багатоповерхівки. А працівники, які викосили квіти, мають понести відповідне адміністративне покарання.

Усі новини