З нагоди 265-річчя від дня заснування міста у Кропивницькому буде створений новий парк

Понеділок, 24 вересня 2018 13:59

До свого 265-го дня народження Кропивницький може отримати від міської влади чудовий подарунок – новий парк, у якому буде висаджено 265 дерев. Відповідне доручення готуватися до його висадження надав міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 24 вересня.

- Останнім часом громадські активісти багато нарікають на те, що в обласному центрі недостатньо створюється нових зелених зон, що місту варто ретельніше попрацювати над цими питаннями - відзначив очільник міста. - Тож на наступний рік ми плануємо створити новий парк, де буде висаджено стільки дерев, скільки виповниться років нашому місту.

Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища отримало завдання знайти для акції необхідну ділянку. Саджатимуть дерева і по всій території Кропивницького.

- Необхідно ретельно попрацювати, до весни підготувати якісні саджанці, калібровані деревця і висадити цілими алеями, омолодити локації в парках, скверах, вздовж доріг, у великих дворах спальних мікрорайонів, – переконаний міський голова. - Місто необхідно наситити киснем. Це робота на роки.

Усі новини