Віктор Кухаренко: інформація про хлорування води у Кропивницькому – фейк!

Четвер, 30 серпня 2018 17:32

Сьогодні, 30 серпня, у Кропивницькому у соціальних мережах активно почали розповсюджувати неправдиву інформацію про те, що у Кропивницькому буде проводитись гіперхлорування води.

Як розповів під час прес-конференції начальник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко, в інформації йдеться, що воду почнуть хлорувати в п’ятницю і три дні вона буде непридатною до споживання і з підвищеним вмістом хлору. Це повідомлення Віктор Кухаренко назвав не більше, ніж фейком.

- Це недостовірна інформація, хочу її заперечити, – наголосив Віктор Кухаренко. – Я вважаю, що ініціатори її розповсюдження мали на меті нанесення збитків людям. Уявіть, громадяни почали б набирати воду аж на три дні, а потім її б довелось виливати.

Інформацію Віктора Кухаренка підтвердив і генеральний директор ОКВП «Дніпро - Кіровоград» Роман Ілик.

- Ми ніякого хлорування не проводитимемо. Водогін працює в штатному режимі. Гіперхлорування ні в цьому місяці ні в наступному проводити не плануємо, - запевнив Роман Ілик. - Інформація про хлорування недостовірна. Ми просимо населення не панікувати, не створювати ажіотаж і не набирати воду. За своїми характеристиками, вода в п’ятницю, і на вихідних буде нормальною, відповідати всім санітарним нормам і придатною для споживання.

Усі новини