У Кропивницькому триває активна підготовка міського господарства до роботи в осінньо-зимових умовах

Понеділок, 3 вересня 2018 14:21

У Кропивницькому активізувалася підготовка до ведення міського господарства в осінньо-зимових умовах. Тему підготовки до нового опалювального періоду порушив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 03 вересня.

- До початку опалювального сезону - рукою подати, - нагадав очільник міста. - Ситуація дуже непроста. Місяць тому ми проїхали по основних об'єктах обох теплогенеруючих підприємств. Якщо технологічно вони більш — менш підготуються, то економічні стосунки, історію багаторічних розрахунків, погашення боргів газовики намагаються знову покласти лише на наші плечі. Рівень розрахунків за тепло повинен становити 90%. Це не безкоштовна послуга, за неї треба справно платити, і тоді матимемо менше клопоту, коли почнеться опалювальний сезон.

Міський голова поставив завдання усім керівникам виконавчих органів по вертикалях провести організаційні наради щодо контролю за виконанням заходів, які забезпечать перехід до робти в зимових умовах. Ті, хто ще не закінчив будівельні роботи на об’єктах, мають перевірити, у якому стані дахи, вікна, щоб ремонтники теж працювали з поправкою на осінньо-зимові умови.

- У нас в ремонті кілька важливих вулиць, зокрема Короленка, але установка ямкового ремонту має бути завантажена роботою на 100%, особливо там, де ходить громадський транспорт, особливо на околицях, - наголосив Андрій Райкович. - Повторюю - зима на носі! Керівники ЖЕО, з майстрами - обходьте будинки, перевіряйте виходи на дахи, в підвали, вікна в під'їздах, вхідні двері. Необхідно пришвидшити підготовку до холодів, до дощів і снігів. Соляна суміш, посипковий матеріал мають уже складуватися. Зараз час активно діяти!

Усі новини