У Кропивницькому спецінспекція посилить контроль за покосом бур’янів на території міста

Понеділок, 20 серпня 2018 14:16

Спецінспекція Кропивницького посилить перевірки щодо вчасного покосу амброзії на території  обласного центру. Відповідне доручення надав секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 20 серпня.

- Після дощів бур'янів у місті значно побільшало, амброзію можна побачити на кожному повороті, особливо у  приватному секторі, - відзначив  Андрій Табалов. - Але її багато і на території спальних мікрорайонів, що межують з приватними будинками: ЖЕО №3 і  периметр Озерної Балки, спуски до Бєляєва, Балашівка, Катранівка. Практично у кожному районі є величезний масив роботи. Тим більше, що амброзія цвіте, а це для алергіків особливо критичний період.

Секретар міської ради доручив керівнику  спецінспекції значно посилити перевірки, особливо орендованих територій. Одночасно і працівники ЖЕО не повинні проходити повз факти розповсюдження амброзії на підконтрольних землях і мають активізувати роботу з викосу своїх масивів. У свою чергу, Фортечна і Подільська районні ради активніше звертатимуться до мешканців приватного сектор, голів квартальних комітетів.

- Відпустки завершуються, тому необхідно активізувати ці роботи, - наголосив Андрій Табалов. -  Тим більше, що попереду у нас  важливі державні свята та початок навчального року. Місто має бути прибраним і святковим не лише в традиційних громадських місцях, а скрізь, по усій території.

Усі новини