«Олімпійський урок» для учнів ЗОШ №20 відбувся у Кропивницькому

Четвер, 6 вересня 2018 13:45

Із 04 по 05 вересня у Кропивницькому на території водно-гребної бази відбувся спортивно-виховний захід «Олімпійський урок» з учнями навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітній навчальний заклад № 20 – дитячий юнацький центр «Сузір’я».

Під час урочистого відкриття спортивного свята учасників «Олімпійського уроку» привітали срібний призер Олімпійських ігор з велоспорту на треку, Почесний громадянин міста Олександр Симоненко, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Ул’яна Соколенко, головний спеціаліст обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Аношкін.

У заході, організованому за співпраці управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, обласного відділення НОК України, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та дитячо-юнацького спортивного центру «Україна», взяли участь близько 100 школярів. Діти змагалися у спортивних конкурсах і перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, а всі учасники «Олімпійського уроку» отримали сертифікати, сувеніри з олімпійською символікою та спортивну літературу від організаторів заходу.

Усі новини