На День міста у Кропивницькому вперше внесли бойовий стяг прославленого полку спецпризначення імені Святослава Хороброго

Субота, 15 вересня 2018 11:41

Указом Президента України за зразкове виконання поставлених завдань, високі показники в бойовій підготовці третьому окремому полку Спеціального призначення, що базується у Кропивницькому, присвоєно почесне найменування "імені князя Святослава Хороброго".

Сьогодні, під час відзначення Дня міста, вперше, на прохання громади міста Кропивницького, був внесений бойовий прапор легендарних «кіборгів». Цей бойовий прапор - символ героїзму і нескореності усіх наших земляків, які не жалкували своє життя за свободу і незалежність рідної землі. В ньому біль матерів і високий звитяжний дух батьків, в ньому турбота волонтерів і частинка серця кожного  патріота.

Внесення бойового прапора супроводжували два духових оркестри – військовий і міський професійний, а солісти Антоніна Потоцька і Олександр Безай проникливо виконали пісню «Герої не вмирають».

Київський князь Святослав Хоробрий був одним із найвидатніших полководців і завзятих воїнів середньовічної Європи. Його відомий вислів «Іду на Ви» став для особового складу сил спеціальних операцій символом непереможності українського бойового духу.

Усі новини