Музичне свято до Дня народження міста подарував кропивничанам міський професійний духовий оркестр

Субота, 15 вересня 2018 21:16

Щедра і тепла осінь знову подарувала кропивничанам одне з найяскравіших і найочікуваніших свят – День народження рідного міста!

Сьогодні Кропивницькому - місту щирих, працьовитих та талановитих людей виповнюється 264 роки! У цей день кожен містянин відчуває себе іменинником, частиною великої кропивницької родини, а наші серця переповнює радість і гордість за свою малу батьківщину, за рідне місто своєї мрії.

А справжнє свято, на яке нетерпляче очікували шанувальники класичної і духової музики відбулося на Театральній площі Кропивницького. Поринути у неповторний і чарівний світ мелодій сьогодні  запропонували кропивничанам  відомий у місті, області та за її межами творчий колектив - міський професійний духовий оркестр!

Музика, що стала надбанням світової культури полонила серця слухачів: змусила замислитися над життям, тривожила душу своєю величчю та неповторністю. Потуга і драйв духової музики, яка принесла із собою надзвичайну  енергетику, зачарувала, підживила надією та подарувала людям справжню радість свята. Українська народна пісня змінювала класику, «На долині туман» звучала за «Besame».

Кропивничани довгими щирими оплесками не відпускали зі сцени колектив під орудою Богдана Максименка і талановитих солістів – Анастасію Потоцьку і Олександра Безая.

Чарівна музика засвідчила, що у Кропивницького сьогодні справжній день народження, тож нехай домівки кропивничан завжди будуть наповнені радістю, теплом та любов’ю, а серця – оптимізмом і впевненістю у щасливому майбутті рідного міста – Міста нашої мрії! Продовжуємо святкувати разом

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13