Капітальний ремонт шляхопроводу і будівництво арки у Кропивницькому розпочнуться вже цьогоріч

Понеділок, 17 вересня 2018 16:26

У Кропивницькому цьогоріч розпочнеться будівництво шляхопроводу по провулку Об’їзному та арки по вулиці Левитського. На цьому сьогодні, 17 вересня, під час апаратної наради, наголосив міський голова Андрій Райкович.

Очільник міста поставив чітке завдання будівельникам – активна робота на об’єктах має початися без зволікань. Тендер на зведення шляхопроводу по провулку Об’їзному вже відбувся. Цього тижня заплановано підписати договір про початок будівельних робіт, а вже до кінця року будівництво має бути завершеним.

Відбувся також тендер на будівництво арки по вулиці Левитського. Договір з переможцем заплановано підписати 19 вересня.

Порушив міський голова і питання будівництва житлового 54-квартирного будинку по вулиці Жадова. Андрій Райкович зауважив, що зведення багатоповерхівки ведеться надзвичайно повільно і доручив підрядникам активізувати зусилля, щоб вже до кінця року ввести очікуване житло в експлуатацію.

Є шанс отримати житлову площу у медичних працівників обласного центру.

- Ми вже обговорювали питання цього будівництва. На території нашого пологового будинку є споруда, яку можна використати для цього, – підкреслив міський голова. – На її базі можна звести чудовий будинок для лікарів. Нам же потрібні професійні кадри в галузі охорони здоров’я, а видача їм житла – одна з умов, що вони лишаться працювати в місті.

Усі новини