Андрій Табалов: відремонтовані дороги у Кропивницькому необхідно ретельно берегти

Понеділок, 20 серпня 2018 15:18

У Кропивницькому в розпалі сезон ремонту доріг та нанесення розмітки на проїжджу частину. Це відзначив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 20 серпня.

Андрій Табалов доручив посилити інформаційну роботу з роз’яснення мешканцям міста де і які ремонти на дорожньому полотні виконуються в обласному центрі. Крім того, секретар міської ради зобов’язав виконавчі органи ретельніше моніторити соціальні мережі, адже там кропивничани залишають велику кількість коментарів щодо діяльності підрядних дорожніх організацій та якості виконаних робіт

- Обов'язково щодня аналізуйте соціальні мережі, - наголосив Андрій Табалов. - І оперативно надавайте пояснення від фахівців. Бо часто люди до кінця роботу не бачать, не знають, що заплановано, але починають висловлювати негативну реакцію. Наприклад на вулиці критичні ями засипали сколом, щоб зменшити ямковість, а хтось вважає, що це виконали капітальний ремонт.

Окреме доручення секретар міської ради мав до патрульної поліції.

- Зроблене у Кропивницькому необхідно берегти. Тому прошу поліцію більше зусиль зосередити саме на ділянках, де тривають масштабні ремонтні роботи, - акцентував увагу правоохоронних органів Андрій Табалов. - Наразі дуже жарко, тому свіжий асфальт, нову дорогу ми загубимо, якщо нею підуть одразу важкі фури. У нас є рішення виконкому минулого року щодо заборони проїзду важкого транспорту вулицями міста, якщо температура більше 28 градусів. Його ніхто не відміняв і це чинний документ. Зараз це особливо актуально - саме в таку спеку, та ще й коли стелять нову дорогу.

Ще одним аспектом підвищеної уваги з боку патрульної поліції є забезпечення з початком нового навчального року належної безпеки дорожнього руху біля закладів освіти у Кропивницькому.

- Я звертаюся до управління розвитку транспорту та зв’язку, патрульної поліції зібрати перевізників, відвідати автопідприємства та провести серйозну профілактичну, організаційну роботу щодо забезпечення належної постійної уваги водіїв біля шкіл, дитсадків, інших навчальних закладів. А журналістів прошу акцентувати увагу у своїх публікаціях і репортажах на темах загальної безпеки руху. Це буде корисно і актуально.

Усі новини