Андрій Райкович: підвищення якості надання медичної допомоги дітям – головний пріоритет діяльності міської влади Кропивницького

П'ятниця, 14 вересня 2018 14:59

Другу чергу дитячого інфекційного відділення після реконструкції відкрили у Кропивницькому напередодні Дня міста сьогодні, 14 вересня.

Тепер відділення виглядає по-європейськи: гарні світлі палати, з новими ліжками та санвузлами, з казковими візерунками на стінах, які створили викладачі та вихованці дитячої художньої школи, маніпуляційні із сучасним обладнанням.

Загалом, дитяче інфекційне відділення розраховане на 55 ліжок. Перший поверх – це палати – бокси, тут завжди лікують діток, що можуть нести загрозу інфікування.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов та начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук урочисто відкрили відділення, ознайомилися з виглядом усіх палат.

Андрій Райкович залишився задоволений результатом реконструкції.

-Це відділення – ще один аргумент, що підвищення якості медичного обслуговування, особливо для діток, є пріоритетом міської влади, – відзначив міський голова. – Але ми ще далеко не усе зробили. В місті чимало об’єктів, і в медицині зокрема, які потребують модернізації. Але, якщо ми збережемо темпи, то і в майбутньому у Кропивницькому з’являтимуться комфортні сучасні лікарні, амбулаторії, відділення, подібні цьому.

Ремонт другої черги дитячого відділення тривав протягом 2017 – 2018 років. На нього з міського бюджету виділили 1,5 мільйони гривень.

Усі новини