Андрій Райкович: МСЧ № 19 повинна стати повноцінною складовою медичного простору Кропивницького

Понеділок, 17 вересня 2018 16:25

Сьогодні, 17 вересня, під час апаратної наради Андрій Райкович доручив начальнику управління охорони здоров’я Оксані Макарук забезпечити адаптацію медично-санітарної частини №19 в систему закладів охорони здоров’я Кропивницького. адже в сучасному закладі функціонує лише одне відділення травматології.

- Споруда медсанчастини – одна з найновіших у нашому місті, – відзначив міський голова. – Але її потужності зовсім не використовуються. Ми повинні добре попрацювати, і наповнити її змістом. Тим більше, що мікрорайон Кущівки знаходиться не так далеко від центру, і туди регулярно курсує наш комунальний транспорт, тому проблем дістатися до лікарні не буде.

Також Андрій Райкович поставив завдання управлінню капітального будівництва зайнятись недобудованим хірургічним корпусом лікарні швидкої медичної допомоги. Документація на об’єкт має бути в місті, і місто, за дольовою участі фінансування з держави може його добудувати, і ввести в експлуатацію. З вирішенням питання міський голова порадив не зволікати, адже відкриття нових сучасних медичних закладів для громади вкрай важливі.

Усі новини