Зустрічі на Дворцовій і фестивалі у Ковалівському парку: кропивничани вітають рідне місто із 266-річчям

Субота, 19 вересня 2020 19:24

Післяобід центр святкування Дня міста у Кропивницькому змістився у сторону площі Героїв Майдану, вулиці Дворцової, Театральної площі і Ковалівського парку.

На центральному майдані обласного центру для гостей свята розгорнулася виставка пожежної техніка та сучасних автомобілів «Гранд – Фара»: рятувальники презентували свою пожежну техніку, а провідні салони – сучасні моделі автомобілів.

Вулиця Дворцова перетвориться у величезну фото-артзону і квітковий вернісаж – тут на виставці «Країна дитячих мрій» свою творчість представили учні міських шкіл.

Міський голова Андрій Райкович привітав усі колективи підприємств, установ і організацій міста, які долучилися до організації святкових локацій до Дня міста, презентували громаді власну діяльність, творчість, виробничу продукцію, створили оригінальні фотозони, де мешканці і гості Кропивницького мали можливість зробити оригінальні світлини на згадку та виявити свою любов до рідного міста.

На Театральній площі шанувальники солодощів мали змогу поласувати кондитерськими виробами, кавою і охолоджувальними напоями від Imaginarium. А для гурманів у Ковалівський парку організували одразу два фестивалі: «Кава просто неба» і «Смак – фест». По Кавалерійській було дуже «Смачно на всю вулицю». Тут страви національних кухонь світу пропонували скуштувати учасникам свята кращі заклади ресторанного бізнесу Кропивницького.

Вже традиційно в рамках святкування Дня міста брейк-дансери і хіп-хопери провели свій фестиваль «Battle of Steps». Атмосферу свята підтримали також улюбленці кропивничан - місцеві творчі колективи. У Ковалівському парку на сцені літнього майданчика перед глядачами виступив Академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни», а на театральній площі відбувся Музичний марафон.

Усі новини