«Золота» молода еліта Кропивницького

Вівторок, 27 червня 2017 18:22

Сьогодні, 27 червня, на площі перед міською радою Кропивницького відбулося врочисте нагородження випускників шкіл золотими і срібними медалями, а також вручення стипендій міського голови переможцям олімпіад.

Розпочалося святкове дійство парадом випускників-медалістів 19 шкіл, які виходили на площу з приміщення міської ради разом з директорами своїх навчальних закладів і ставали до гурту інших випускників, їхніх батьків, вчителів і друзів. Перед врученням медалей уже колишні одинадцятикласники випустили в небо повітряні кульки різних кольорів, які символізували закінчення дитинства й початок дорослого життя.

– У житті кожної людини трапляється багато важливих подій, серед яких – і шкільний бал. Сьогодні тут вишикувалася наша «золота» молода еліта, – сказав, звертаючись до випускників-медалістів та їхніх однокласників, міський голова Андрій Райкович. – Надзвичайно складно вчитися на «відмінно». З кожним роком отримувати медалі стає все важче. Ми пишаємося тим, що ви успішно опановуєте знання, добре навчаєтесь і маєте такі хороші результати.

Золоті і срібні медалі міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов вручили 60 випускникам, 36 з яких отримали золоті відзнаки, а 24 – срібні. Четверо переможців IV етапу всеукраїнських предметних олімпіад отримали стипендії міського голови.

За успіхи в навчанні золотими і срібними медалями було відзначено учнів шкіл № 4, 6, 8, 9, 16, 17, 18, 20, 24, 25, 26, 32, 34, гімназій ім. Шевченка та нових технологій навчання, колегіуму, ліцею «Сокіл», педагогічного ліцею, ліцею-школи-дошкільного навчального закладу «Вікторія-П». Лідерами серед шкіл за кількістю медалістів цьогоріч стали гімназія ім. Шевченка – дев’ять медалістів – та гімназія нових технологій навчання і ліцей-школа-дошкільний навчальний заклад «Вікторія-П» – по шість.

Серед випускників кропивницьких середніх навчальних закладів вирізнялися формою й виправкою кадети першого випуску ліцею «Сокіл», які продемонстрували свій військовий вишкіл і танцювальний флешмоб. Завершилося свято на площі перед міськрадою шкільним вальсом та спільним фотографуванням випускників з міським головою та секретарем міської ради.

Джерело: http://www.kr-rada.gov.ua/

Усі новини