Зима не відступає: комунальні служби Кропивницького працюють у день і вночі

П'ятниця, 10 лютого 2017 11:06

Спеціалісти і техніка КП «Універсал – 2005» сьогодні, 10 лютого, продовжували розчитку і посипку доріг обласного центру.

Із 20 години вечора до 8 години ранку комунальники розчищали вулиці Пашутинську та Олександрійську. Працівники підприємства також здійснювали посипання протиожеледною сумішшю спусків і підйомів, в’їздів до міста, складних ділянок доріг автобусних маршрутів №№ 111, 8, 116, 4, 5А, 113. Впродовж ночі сумішшю “відсів-сіль” посипано вулиці Кропивницького, Велику Перспективну, Чорновола, Полтавську, Ельворті, Кавалерійську, Маланюка та Вокзальну. Не оминули увагою комунальні служби спальні мікрорайони Кропивницького і віддалені території - Завадівку і Балашівку, дороги в цих мікрорайонах також посипані протиожеледною сумішшю.

Паралельно з КП «Універсал – 2005» працює і спеціалізована інспекція, на зауваження якої комунальні служби реагують відразу і виправляють недоліки. Начальник міської спецінспекції Андрій Максюта особисто здійснює об’їзд території міста, щоб тримати на контролі стан доріг. І цієї ночі очільник спецінспекції звернув увагу комунальників на слизькі пішохідні мости через Інгул. Спеціалісти КП“Благоустрій” зранку прочистили і додатково посипали відсівом міст біля Козачого острова.

- Об'їхав рано вранці місто, побачив декілька недоліків на окремих ділянках міських доріг. Звернув на них увагу комунальників і тепер їх виправлять, - повідомив Андрій Максюта. - Варто відзначити, що комунальні служби працювали всю ніч та рано вранці - чистили, посипали, прибирали. До речі, за моїми зауваженнями вчора ввечері та сьогодні вночі посипали пішохідні мост, а також прочистили і посипали декілька вулиць. Сьогодні о 8:00 спецінспекція виходить на рейд містом. Про його результати повідомимо окремо.

Усі новини