Житловий фонд ОСББ готується до нового опалювального сезону

Середа, 27 вересня 2017 08:39

Голови об’єднань співвласників багатоквартирних будинків проявили ініціативу і зібралися  у сесійній залі міської ради, щоб спільно з керівниками виконавчих органів, комунальних підприємств обговорити нагальні проблеми в період підготовки до нового опалювального сезону.

Головували на зборах секретар міської ради Андрій Табалов  та голова постійної депутатської комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Володимир  Зайченко.

Під час зборів обговорювалися питання підготовки житлового фонду ОСББ до роботи в опалювальному періоді 2017/2018 року, організації «Школи професійних управителів» та створення міської Асоціації власників житла.

Перед головами ОСББ виступили представники теплопостачальних підприємств міста, голова ОСББ «Смарагдовий» Лариса Жабчик  та помічник  депутата міської ради Володимир  Шведов.

Всі питання, порушені під час зустрічі будуть опрацьовані для їх вирішення а подібні зустрічі, які консолідують зусилля голів ОСББ на вирішення актуальних проблем будуть проводитися і в подальшому.    

 

Усі новини