Житлові питання кропивничан і ВПО — в полі зору громадської комісії

Вівторок, 19 грудня 2023 17:02

Сьогодні, 19 грудня, під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлани Балакірєвої відбулося засідання громадської комісії з житлових питань.

Відповідно до поданих громадянами заяв і документів, комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла десять родин вимушених переселенців. Громадяни переїхали до Кропивницького з Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей. Дев’ять сімей мають підстави для включення до першочергової черги, одна — до загальної.

Також комісія погодила: взяття громадян, які мають інвалідність, є учасниками бойових дій та статус ВПО  на квартирний облік, внесення змін до квартирної справи, розподіл та надання квартири.

Окрім цього, погоджено внесення змін до облікової справи внутрішньо переміщеної особи та розглянуто звернення ТОВ "ГУДЕКС ВПС" щодо переоформлення особового рахунку на квартиру. Одній громадянці відмовлено у взятті на квартирний облік її підопічної, оскільки відповідно до законодавства, вона забезпечена житловою площею в межах визначеної норми.

 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13