Жіночий хор «Сріблясті голоси» у Кропивницькому шукає таланти

Четвер, 16 травня 2019 19:21

Комунальний заклад «Кропивницький культурно-дозвіллєвий центр», відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад.

Художнього керівника Муніципального молодіжного жіночого хору «Сріблясті голоси»

Кваліфікаційні вимоги:

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, бакалавр) за спеціальністю «Диригент хору» та спеціалізацією «Викладач хорових дисциплін», стаж роботи у сфері культури не менше трьох років на посадах керівника, диригента хору або викладача-хормейстера, вільне володіння державною мовою, здатність за своїми діловими і моральними рисами, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.


Хормейстера Муніципального молодіжного жіночого хору «Сріблясті голоси»

Кваліфікаційні вимоги:

Готування з колективом виконання хорових партій у нових або раніше створених програмах. Диригування хором. Проведення з артистами групових та індивідуальних занять. Контролювання якості виконання хорових партій у програмах поточного репертуару.

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, бакалавр); для магістра - без вимог до стажу роботи, для бакалавра - стаж роботи за професією артиста хору не менше 3 років.

Конкурсна програма:

  • репетиція з хором (до 20 хв.)
  • творча співбесіда з питань хорознавства (до 15 хв.)

Концертмейстера Муніципального молодіжного жіночого хору «Сріблясті голоси»

Кваліфікаційні вимоги:

Яскраві музичні і сценічні здібності; висока професійна кваліфікація; висока технічна і виконавська підготовка; великий досвід концертмейстерської й ансамблевої роботи з артистами; яскрава творча індивідуальність; широке визнання слухачів; володіння широким репертуаром, що включає твори вищої складності вітчизняних і світових композиторів.

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки за освітнім ступенем бакалавра, магістра та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією концертмейстера I категорії не менше 3 років.

Конкурсна програма:

  • Акомпанемент хорового чи вокального твору.
  • Читка з листа акомпанементу (з репертуару хору, запропонований конкурсною комісією).

Артиста Муніципального молодіжного жіночого хору «Сріблясті голоси» вищої категорії (4,0 штатних одиниці та одна штатна одиниця на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)

Кваліфікаційні вимоги:

Вік до 35 – ти років, розвинені вокальні здібності, висока виконавська майстерність і музична культура, досконале володіння навичками читання хорових партій з листа і всіма способами вокально-хорової техніки. Виконання хорової партії свого голосу, а також сольних партій як на стаціонарі, так і під час гастролей та виїздів. Постійна праця над підвищенням своєї кваліфікації.

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки за освітнім ступенем бакалавра, магістра та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста хорового колективу I категорії не менше 3-х років.

Особисті якості: відповідальний, творчий, дисциплінований.


Артиста Муніципального молодіжного жіночого хору «Сріблясті голоси» першої категорії (5,0 - штатних одиниць)

Кваліфікаційні вимоги:

Вік до 35 – ти років, розвинені вокальні здібності, висока виконавська майстерність і музична культура, досконале володіння навичками читання хорових партій з листа. Виконання хорової партії свого голосу, а також сольних партій як на стаціонарі, так і під час гастролей та виїздів. Постійна праця над підвищенням своєї кваліфікації.

Артист хорового колективу I категорії: Вища освіта відповідного напряму підготовки за освітнім ступенем бакалавра, магістра та підвищення кваліфікації; для магістра - без вимог до стажу роботи, для бакалавра - стаж роботи за професією артиста хорового колективу II категорії не менше 2 років.

Особисті якості: відповідальний, творчий, дисциплінований.


Артиста Муніципального молодіжного жіночого хору «Сріблясті голоси» другої категорії (12,0 штатних одиниць)

Кваліфікаційні вимоги:

Вік до 35 – ти років, розвинені вокальні здібності, висока виконавська майстерність і музична культура, досконале володіння навичками читання хорових партій з листа. Виконання хорової партії свого голосу, а також сольних партій як на стаціонарі, так і під час гастролей та виїздів. Постійна праця над підвищенням своєї кваліфікації.

Артист хорового колективу ІІ категорії:

Неповна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (молодший спеціаліст, бакалавр) без вимог до стажу роботи. Розвинені вокальні здібності, висока виконавська майстерність і музична культура, досконале володіння навичками читання хорових партій з листа.

Конкурсна програма для артистів всіх категорій:

  • виконання уривку вокального твору в академічній манері, на вибір учасника, який демонструє повний діапазон голосу,
  • читка з листа (з репертуару хору, запропонованого конкурсною комісією).

Місце проведення конкурсу: 25006, м. Кропивницький, вул. Євгена Маланюка, буд. 4, к. 117 (перший поверх).

Кінцевий строк прийняття документів від претендентів на участь у конкурсі: 30.05.2019 р.

Документи приймаються за адресою: 25006 м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, кім 425 та на електронну адресу: kultura@krmr.gov.ua

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії написану власноруч заяву про участь у конкурсі в довільній формі.

 

До заяви додаються наступні документи:

  • особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • копію трудової книжки (за наявності);
  • копія документа про освіту за відповідною спеціальністю (для студентів довідка з місця навчання);
  • творче резюме.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу додаткову інформацію.

Конкурс проводиться в два етапи:

  • перший етап - розгляд документів, поданих претендентами: 31 травня 2019 року о 14:00 за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Євгена Маланюка, буд. 4, кім. 117 (перший поверх).
  • другий етап - ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу (прослуховування): 31 травня 2019 року о 15:00 за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Євгена Маланюка, буд. 4, кім. 117 (перший поверх) (початок реєстрації – об 13:30).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються. Для довідок: тел.: (0522) 24 25 70 (управління культури і туризму Міської ради міста Кропивницького), електронна адреса: kultura@krmr.gov.ua

Усі новини