Завдання поточного тижня - підготовка до сесії, Дня захисників і захисниць України та початку шкільних канікул

Понеділок, 11 жовтня 2021 14:21

Про поточні завдання, тижня що розпочався, говорив під час апаратної наради сьогодні, 11 жовтня, міський голова Андрій Райкович.

- Колеги, ми маємо напружений поточний тиждень. Завтра - чергове сесійне засідання. Тому маємо іще добу щоб дошліфувати усі питання, заплановані до порядку денного. Працюйте із керівниками фракцій, з апаратом ради, з депутатами, щоб досягнути повного розуміння і якісно провести сесію, щоб у сесійну залу ми винесли професійно підготовлений, узгоджений комплекс проєктів рішень, які підтримає депутатський корпус, - розпочав очільник міста із завдань, пов'язаних із черговим засіданням сесії міської ради.

- Окремо зауважую щодо галузевих програм, термін виконання яких добігає кінця. Звітуйте про їхнє виконання і якісно готуйте на сесію нові кейси, як мінімум на 3 роки. Ми маємо чіткі пріоритети по кожному напрямку і повинні реалізувати їх, як і обіцяли людям.

Поточний тиждень завершується відзначенням Дня захисників і захисниць України, з цього приводу Андрій Райкович також надав низку доручень:

- Традиційно у місті відбудуться  заходи пам'яті  на меморіальних місцях. Комунальні служби, комунальні підприємства - кожне із місць вшанування має бути в належному стані — а це благоустрій територій, освітлення, під'їзні шляхи. Місто повинно бути скрізь прибраним, охайним і впорядкованим!

Цього тижня в календарі  чотири  вихідних, після яких школи підуть на канікули.

- Профільне управління освіти -  прошу провести з директорами навчальних закладів нараду щодо організації дозвілля дітей на період канікул. Це стосується як  педагогів, так і батьків - зазначив Андрій Райкович і окремо звернувся до батьків кропивницьких учнів.

- Також звертаюся до батьків: контролюйте своїх дітей на канікулах. Плануйте якомога менше непотрібних сьогодні соціальних контактів. Краще - вдома з книгою та родиною, - висловив побажання Андрій Райкович. - Перед нами дуже багато викликів і немало ризиків. Як подолаємо?! Тільки за умови організованої, чітко осмисленої роботи, взаємопідтримки і вміння приймати грамотні рішення.

Усі новини