Загальний обсяг бюджету Кропивницької міської територіальної громади збільшено на 115,074 мільйона гривень

Четвер, 8 липня 2021 15:03

До бюджету Кропивницької міської територіальної громади зараховані міжбюджетні трансферти з державного та обласного бюджетів на загальну суму 55,425 мільйонів гривень. Відповідні зміни до міського бюджету затвердили депутати Кропивницької міської ради на своєму засіданні сьогодні, 08 липня.

- Субвенцію з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій управлінню охорони здоров’я у сумі 6,0 мільйонів гривень буде використано на придбання кисневого генератора для центральної міської лікарні за ціною 5,380 мільйона гривень та спеціального аналізатора для міського пологового будинку за 620 тисяч гривень, - відзначила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова. – Ще 6,031 мільйона гривень субвенції буде використано на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа».

На створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі передбачено субвенцію з державного бюджету департаменту соціальної політики у сумі 4,430 мільйона гривень. Кошти будуть використані на капітальний ремонт приміщення.

Управління охорони здоров’я міської ради отримає субвенцію на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я у сумі 3,659 мільйона гривень для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет;

Субвенцію з обласного бюджету на ремонт доріг комунальної власності за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету у сумі 10,00 мільйонів гривень головне управління житлово-комунального господарства міської ради зможе використати на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Василя Нікітіна.

На виконання інвестиційного проекту - «Реконструкція операційного блоку КНП «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги м.Кропивницький, вул.Короленка, 56» буде спрямовано субвенцію з обласного бюджету у сумі 15,00 мільйонів гривень.

Субвенцію з державного бюджету у сумі 10,305 мільйонів гривень спрямують  на реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів" та передбачено з бюджету громади  співфінансування у розмірі 30 % обсягу робіт.

Крім того, прийнятим рішенням виділені додаткові бюджетні кошти за рахунок коштів бюджету громади головним розпорядникам коштів:

управлінню транспорту та зв’язку: 37,30 мільйона гривень, у тому числі на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом – 16,785 мільйона гривень та міськелектротранспортом - 20,515 мільйона гривень.

управлінню охорони здоров’я: 15,584 мільйона гривень, у тому числі:

по загальному фонду – 6,184 мільйона гривень на розрахунки за енергоносії – 3,953 мільйона гривень та для стабілізації фінансового стану КНП «Територіальне стоматологічне об’єднання” - 2,00 тис.грн;

по спеціальному фонду – 9,40 мільйона гривень, у тому числі на придбання рентген апарату для центральної міської лікарні – 8,00 мільйонів гривень та на капітальний ремонт головного корпусу міського пологового будинку – 1,40 мільйона гривень.

департаменту соціальної політики: 4,479 мільйона гривень, у тому числі на заробітну плату з нарахуваннями працівникам департаменту – 2, 817 мільйона гривень, на надання соцгарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку -953,5 тисяч гривень, на оплату праці працівникам терцентру – 340,0 тисяч гривень, на харчування та розрахунки за енергоносії центру реабілітації дітей з інвалідністю - 177,7 тисяч гривень, на розрахунки за енергоносії соцгуртожитку - 56,7 тисяч гривень, на розрахунки за енергоносії та на утримання центру обліку бездомних  - 134,5 тисяч гривень.

головному управлінню житлово-комунального господарства: – 589,3 тисячі гривень  за рахунок цільового фонду розвитку та благоустрою міста на виготовлення схеми санітарної очистки міста, розроблення проєктів землеустрою  та проведення технічної інвентаризації об’єкта благоустрою;

управлінню культури і туризму – 561,0 тисяча гривень на утримання переданого комплексу будівель районного будинку культури;

управлінню молоді та спорту – 150,0 тисяч гривень для виплати щорічної міської стипендії кращим спортсменам та матеріального заохочення тренерам

Загальний обсяг бюджету Кропивницької міської територіальної громади збільшено на 115,074 мільйона гривень.

Усі новини