За закладами загальної середньої освіти у Кропивницькому закріпили території обслуговування

Середа, 28 березня 2018 09:49

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького своїм рішенням закріпив території обслуговування за закладами загальної середньої освіти міста.

Як повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, у 2018/2019 навчальному році прийом першокласників до шкіл Кропивницького здійснюватиметься у відповідності до Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року. Діти, які не проживають в зоні обслуговування закладу освіти, зможуть бути зарахованими до нього у випадку наявності вільних місць.

Виконком доручив управлінню освіти організувати роботу, пов’язану з обліком дітей шкільного віку та учнів, а служба у справах дітей, житлово-експлуатаційним організаціям, квартальним комітетам, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків мають надавати інформацію про дітей шкільного віку, які не залучені до навчання у закладах загальної середньої освіти.

Із територіями обслуговування закладів освіти у Кропивницькому можна ознайомитися за посиланням: http://www.kr-rada.gov.ua/uploads/documents/18199-102_22-02-2018.pdf

Про особливості зарахування першокласників до шкіл міста у 2018 році говоритимемо з начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко під час вівторкової прес-конференції у міській раді 03 квітня.

Усі новини