За хорошу роботу – подяка і заохочення!

П'ятниця, 16 червня 2017 15:58

У Кропивницькому триває звітна сесія керівників закладів освіти перед батьківською громадою і педагоічними працівниками. На селищі Новому підбила пісумки навчального року директор загальноосвітньої школи І ступеня № 37 Тетяна Дадонова.

На велелюдному зібранні серед інших була присутня й методист відділу методичного забезпечення кадрової політики міського управління освіти Лідія Голобородько. Атмосфера конференції була офіційно-діловою, але разом з тим і теплою, душевно-затишною. У своїй презентації директор разом зі здобутками висвітлила і проблеми школи та способи їх вирішення, які були близькими для присутніх, адже ці проблеми протягом навчального року працівники школи на чолі з адміністрацією та батьками школярів вирішували разом.

Очолює Тетяна Дадонова початкову школу І ступеня № 37 з дня її заснування. Тому розповідати про досягнення навчального закладу може безкінечно. Школою, її педагогами цілком заслужено пишаються як її учні, так і їхні батьки. Вона посідає високі місця у щорічних рейтингах шкіл Кропивницького. У ній створено чудові умови для навчання школярів і роботи педагогів, належно, на сучасному рівні організовано навчання й виховання учнів, забезпечено необхідним обладнанням класи, кухню, їдальню, спортивну залу, добре організовано роботу з охорони праці. Усе це є заслугою передусім директора. Про що й було сказано під час обговорення звіту. А найвищою похвалою і оцінкою роботи керівника стали сльози на очах в однієї з мам випускниці 4-го класу, яка подякувала Тетяні Дадоновій за роботу, за її материнське, чуйне ставлення до дітей, створення необхідних умов для успішного навчання й виховання школярів, їх комфортного перебування в навчальному закладі.

Після звіту директора школи учасники зборів оцінили її діяльність таємним голосуванням: одноголосно визнали роботу «задовільною» та проголосували за її моральне і матеріальне заохочення.

Гарні слова прозвучали й від Лідії Голобородько, яка відзначила високий рівень роботи директора, високі досягнення ЗОШ І ступеня № 37 в навчанні та вихованні школярів, подякувала Тетяні Дадоновій за плідну працю й побажала їй здоров’я, успіхів, а школі – процвітання під керівництвом нинішнього директора. До цих теплих слів приєдналися й інші присутні, привітавши директора оплесками та квітами.

У Тетяни Дадонової, яка є вимогливим і водночас чуйним керівником, живе у світі дитячих мрій і бажань, учительських турбот і проблем, – великий життєвий і педагогічний досвід. Вона вже 22 роки живе проблемами й досягненнями навчального закладу, який очолює. Бажаємо їй і надалі зберігати творчий ритм і отримувати задоволення від життя. Хай доля й надалі буде щедрою й прихильною до неї.

Наталія Вербицька,

учитель початкових класів ЗОШ І ступеня № 37

Усі новини