За аналізом діяльності міськводоканалу на Дні депутата у міській раді Кропивницького можна слідкувати он-лайн

Понеділок, 16 березня 2020 18:36

Питання діяльності обласного комунального підприємства «Дніпро-Кіровоград» на території обласного центру буде в центрі уваги Дня депутата у міській раді Кропивницького у вівторок, 17 березня. Про це повідомив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради міського голови сьогодні, 16 березня.

- Запрошую депутатів активно долучитися до роботи під час депутатського дня, присвяченого аналізу діяльності Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства ОКВП “Дніпро-Кіровоград”. Обговорюватимемо тарифну політику підприємства та стан справ із реконструкцією існуючих інженерних мереж, - поінформував Андрій Табалов. - Така необхідність виникла у зв’язку зі зростанням соціальної напруги серед кропивничан, спричиненої підвищенням тарифів та незадовільною якістю надання послуг підприємством. Зважаючи на це, група депутатів ініціювала повернення частки обласного комунального підприємства «Дніпро-Кіровоград» у власність міста. І хоча на останньому сесійному засіданні запит не був підтриманий депутатським корпусом, все-таки його більша частина погоджується з тим, що питання потрібно порушувати і ретельно вивчати. Керівництву підприємства було доручено підготувати повний економічний аналіз діяльності водопровідно-каналізаційного господарства, і завтра ми йог заслухаємо та обговоримо.

Також очільник депутатського корпусу наголосив, що в умовах оголошеного карантину, захід проходитиме в закритому режимі, але представники громадськості зможуть спостерігати за обговоренням в режимі онлайн на офіційній сторінці міської ради у соціальній мережі Фейсбук. Початок о 10.00.

Усі новини