«З турботою»: у Кропивницькому продовжується акція на підтримку самотніх мешканців поважного віку

Вівторок, 24 березня 2020 15:09

У Кропивницькому продовжується акція допомоги самотнім літнім людям, яку ініціював секретар міської ради Кропивницького, депутат Андрій Табалов.

Сьогодні, 24 березня, на виборчому окрузі №42, що на Великій Балці, помічник депутата Юрій Данільченко разом з головами квартальних комітетів відвідали півтора десятка самотніх пенсіонерів та передали їм продуктові набори, щоб старенькі не переймалися необхідністю йти за продуктами на ринок чи в магазин, а залишались вдома і дотримувались карантину.

- Пенсіонери були дуже раді, що про них не забувають, що про них турбуються, адже вони залишилися зовсім одинокими, - зауважив Юрій Данільченко. - За ініціативою Андрія Табалова ми розпочали акцію “З турботою”. Наш обов’язок  в умовах пандемії короновірусної інфекції - подбати про містян, які найбільше цього потребують.

Андрій Табалов постійно наголошує на тому, що зараз самотні пенсіонери — найбільш уразлива до інфікування категорія населення, і неодноразово закликав кропивничан подбати про сусідів, батьків та родичів поважного віку, а також про людей з інвалідністю, які проживають поруч.

- Важкі часи — це завжди перевірка на людяність та милосердя. Бережіть себе та своїх рідних, піклуйтесь про тих, хто поруч! Здоров’я всім! - наголосив Андрій Табалов.

Усі новини