З нагоди професійного свята працівники житлово-комунального господарства Кропивницького взяли участь в урочистій нараді

Понеділок, 20 березня 2017 20:07

Сьогодні, 20 березня, з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у міській раді Кропивницького відбулася святкова планірка  із нагородженням кращих представників галузі.

В урочистостях взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов та заступник міського голови Олександр Мосін.

Святкову нараду словами привітання відкрив секретар міської ради.

- Хочу подякувати працівникам комунального господарства за їх щоденну, щогодинну боротьбу зі сміттям, снігом, ямами на дорогах обласного центру, - наголосив у своєму вітальному слові Андрій Табалов. - На ваших плечах лежить величезний вантаж відповідальності за забезпечення життєдіяльності міста. Бажаю вам мати міцне здоров’я і отримувати задоволення як від роботи, так і від життя.

За особистий внесок у розвиток сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення міста, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення винуватцям свята оголошували подяки та нагороджували грамотами міської ради Кропивницького та виконавчого комітету.

У концерті з нагоди свята взяли участь та вітали працівників комунальної сфери вихованці дитячого садочка “Гномик”, хореографічні ансамблі “Анюта” і “Алегро”, а також міський духовий оркестр і його солістка Анастасія Потоцька.

Усі новини