З бюджету Кропивницького виділили майже 1,5 гривень на аварійні роботи в будинку пo вулиці Кoсмoнaвтa Пoпoвa, 24

Четвер, 17 лютого 2022 15:30

На poбoти з ліквідaції нaслідків вибуху гaзу в житловому будинку по вулиці Космонавта Попова, 24 у Кропивницькому виділили 1, 466 мільйона гривень з резервного фонду бюджету територіальної громади міста. Відповідне рішення сьогодні, 17 лютого, погодили члени виконавчого комітету Кропивницької міської ради.

Ці кошти будуть скеровані управлінню капітального будівництва міської ради, яке організує сьогодні виконання аварійно-відновлювальних робіт у будинку.

- Коли закінчаться аварійні роботи, в цю багатоповерхівку зайдуть експерти, щоб провести повноцінне обстеження споруди, - відзначив міський голова Андрій Райкович. – Далі - черга за розробкою проєкту та ремонт постраждалої від вибуху частини будинку.

Також під час засідання члени виконкому затвердили рішення про виділення матеріальної допомоги ще 14 мешканцям цього будинку на відшкодування витрат за оренду тимчасового житла. Кожна родина отримає на це по 4 тисячі гривень за кожний місяць найму. Кошти людям перерахують на банківські карткові рахунки.

Усі новини