Юні шанувальники хореографічного мистецтва Кропивницького відпочивали у «Танцювальному таборі»

Четвер, 29 серпня 2019 15:35

Літо - найкраща пора року і найулюбленіша для дітей, бо це, перш за все, канікули, активний і веселий відпочинок, заняття улюбленими справами, зустрічі з друзями.

Цікаво провести останні дні літніх канікул – стати учасником програми «Танцювальний табір», запропонував юним шанувальникам хореографії Кропивницького зразковий аматорський колектив - студія хореографічного мистецтва «Аеліта» за підтримки управління молоді та спорту міської ради.

Двотижнева програма «Танцювальний табір» передбачала ігрову частину – різноманітні квести, спортивні змагання та естафети, заняття з акторської майстерності, які проводила провідна акторка обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. М.Л.Кропивницького Дар’я Завгородня, майстер-класи з хореографії та художньої гімнастики від викладачів ЗАК-СХМ «Аеліта» Андрія Ярового, Олени Должикової, Івана Білко, педагогів київських танцювальних шкіл «MyWay» та «TopOne» Богдана Харлима та Вікторії Соловйової, майстра спорту з художньої гімнастики Вікторії Фесюк, заняття з медичної та військової підготовки від Ірини Квінцерт, майстер-клас з візажу від Антоніни Шершень.

У програмі «Танцювальний табір», який був організований на базі дитячо-юнацького клубу «Гірник» за активної участі Світлани Агданцевої, педагога-організатора клубу, взяли участь 62 дитини,.

- За виконання завдань на заняттях та за участь у змаганнях учасники табору отримували оцінки у вигляді наліпок. Відповідно до їхньої кількості, буде визначене місце дитини у рейтингу учасників табору, - відзначила Олександра Ткаченко, директор комунального закладу «Об'єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» міської ради, керівник зразкового аматорського колективу - студії хореографічного мистецтва «Аеліта». - В останній день табору на зелених галявинах Лісопаркової відбудеться грандіозний КВЕСТ з безліччю інтелектуальних, творчих та спортивних завдань, нагородженням всіх учасників табору, оголошенням рейтингу учасників та святом вуличної їжі. Учасники програми у захваті від всіх заходів, в яких вони брали участь. Також хочу зазначити, що подобається програма табору не лише учасникам, а й їх батькам. Вони висловили вдячність за надану дітям можливість займатися улюбленою справою, отримувати незабутні враження, знаходити нових друзів».

Усі новини