Юні кропивницькі велосипедисти успішно виступили на змаганнях всеукраїнського рівня

Понеділок, 5 серпня 2019 14:46

На початку серпня відразу у кількох містах України відбулися змагання з велосипедного спорту, на яких вдало виступили кропивницькі спортсмени.

Із 01 по 04 серпня у Первомайську проходив ІІІ тур чемпіонату України з велоспорту в гонці критеріум, парній гонці та Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту на шосе. Велоперегони зібрали загалом 135 учасників із 21 команди. Вихованці КДЮСШ № 1 Міської ради міста Кропивницького Володимир Микитюк і Євген Тесцов вибороли звання чемпіонів України в парній гонці серед юнаків, Катерина Воротіленко стала срібною призеркою, а Владислава Ладик посіла третє місце.

У гонці критеріум Володимир Микитюк посів найвищу сходинку п’єдесталу чемпіонату України, Катерина Воротіленко стала другою, Євген Тесцов завоював бронзу. У груповій гонці Всеукраїнських змагань із велоспорту Володимир Микитюк і Катерина Воротіленко стали срібними призерами.

А із 02 по 03 серпня у Знам’янці відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту на шосе, присвячені Дню міста. Учасниками велоперегонів стали 104 спортсмени із 12 команд. Вихованка кропивницької КДЮСШ № 1 Анастасія Прочухан завоювала срібну медаль у груповій гонці серед дівчат.

Усі новини