«Янголи пам’яті»: у Кропивницькому вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні

Четвер, 17 лютого 2022 14:19

У Кропивницькій міській раді триває підготовка до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Сьогодні, 17 лютого, секретар міської ради Олег Колюка провів робочу нараду і проконтролював хід організації меморіальних заходів в обласному центрі.

У п’ятницю, 18 лютого, кропивничани вшанують загиблих Героїв Революції Гідності під час акції  «Янголи пам’яті», яка розпочнеться о 10.30 на площі перед міською радою.

А вже у неділю, 20 лютого, о 12.00 з покладання квітів розпочнуться заходи біля меморіальної дошки Герою України Віктору Чміленку та пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні  на площі Героїв Майдану.

Тематичні інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на належне вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та поширення інформації про доленосні події в Україні на початку ХХІ століття, про масові акції громадського протесту в Україні  у листопаді  2013 року – лютому 2014 року  та про їх учасників, в тому числі із використанням соціальних мереж відбудуться цими днями  у навчальних закладах та закладах культури Кропивницького

Релігійним організаціям міста рекомендовано провести у День Героїв Небесної Сотні поминальні літії за загиблими Героями

Усі новини