Якісні дороги – ознака сучасного розвинутого міста

Понеділок, 25 вересня 2017 15:41

Якісно збудована дорога - ознака сучасного розвинутого міста. На цьому наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 25 вересня.

Тему ремонту доріг, прибудинкових територій, тротуарів очільник міста піднімає практично на кожному апаратному засіданні. Кілька днів тому в місті стартував капітальний ремонт вулиці Великої Пермської. У зв'язку з цим міський голова загострив увагу на забезпеченні безпеки руху. Необхідно рух громадського транспорту продумати таким чином, щоб під час ремонту полотна не було ані пробок, ані ДТП.

Працюватимуть дорожники, поки дозволяє погода, і обов’язково з дотриманням усіх нормативів. Жвавіше, на думку Андрія Райковича необхідно ремонтувати й пориви водних мереж.

- Мене турбує така кількість поривів буквально щодня! Ми ж не в літо, ми в зиму рухаємось! Місяць говоримо про розриту велику яму на Пашутінській, – звернувся Андрій Райкович до керівництва міськводоканалу. - Потік машин там великий. Ви закрили порив, чому не поклали асфальт?

Працівники водоканалу пообіцяли недоліки оперативно виправити.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01