Якісна підготовка до нового опалювального сезону – завдання номер один для громади Кропивницького

Понеділок, 24 травня 2021 13:10

Серйозна і копітка робота з підготовки теплового господарства Кропивницького  до старту опалювального сезону 2021 – 2022 років має розпочатися негайно. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 24 травня.

За його словами, ситуацію на ринку газу в державі наразі є дуже жорстким випробуванням для всіх споживачів. І комунальному підприємству  “Теплоенергетик” доведеться докласти значних зусиль, щоб вибудувати ефективні робочі  стосунки з постачальниками, укласти необхідні угоди і витримати в розрахунках тарифну складову і всі наступні умови, переконаний Андрій Райкович.

- Нас чекатиме дуже непростий опалювальний сезон, тому знову і знову наполягаю на щоденній наполегливій роботі з проєктування котелень в рамках майбутньої схеми теплопостачання, - відзначив міський голова. -  Сама схема модернізації, яку ми розробляємо в рамках реалізації проєкту  USAID  нам потрібна, як повітря вже сьогодні.

Одночасно потрібно проводити заміну магістральних теплових мереж від ТЕЦ до споживачів та пунктів розподілу – це теж важливе завдання, що не знімається з порядку денного.

- Ми всією громадою, усім містом маємо розуміти, що всю інфраструктуру  комунального господарства: дороги, мости, систему теплопостачання, заклади медицини, транспортну галузь, житловий сектор за шість років не відремонтуєш. Об’єкти і обладнання  дуже зношені. На їх відновлення потрібно велика кількість ресурсів: фінансових, трудових і, безперечно, час, - акцентував увагу  Андрій Райкович.

Усі новини