«Я малюю Україну»: юних кропивничан запрошують долучитися до конкурсу художніх робіт

Середа, 6 листопада 2019 17:22

Міська рада  Кропивницького запрошує дітей віком до 14 років взяти участь у конкурсі дитячих робіт  “Я малюю Україну”. Організатором конкурсу виступає управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького.  

Учасники конкурсу розподіляються на вікові категорії: перша - до 7 років, друга - від 7 до 10 років, третя - від 11 до 14 років. Нагородження переможців відбудеться в рамках святкових заходів до Дня Святого Миколая.

Конкурсні роботи, малюнки, можуть бути виконані в будь-якій художній техніці на  українську тематику. Розмір робіт має бути у форматі А3, малюнок повинен відповідати  темі конкурсу. Оцінюватиметься також естетичне оформлення конкурсної роботи.

Від одного учасника конкурсу приймається одна робота. На звороті  конкурсної роботи необхідно зазначити українською мовою назву роботи, техніку виконання, прізвище, ім’я, по батькові та вік автора конкурсної роботи, місце навчання, контактний телефон.

Конкурсні роботи необхідно до 10 грудня 2019 року надати до управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кім. 313.

Телефон для довідок: (0522) 24 34 97. Детальніше з умовами Конкурсу можна ознайомитись за посиланням

 

Усі новини