Вулиця Металургів селища Нового – на черзі у плані асфальтування доріг у Кропивницькому

Вівторок, 21 травня 2024 15:51

Погодні умови у Кропивницькому дозволили відновити повноцінний ремонт доріг на території міста,  і дорожники працювали як із гарячим асфальтом, так і з використанням установки УЯР. Про це повідомив директор КП «Універсал 2005» Віктор Панішко.

- Ремонтні роботи, виконані машинами УЯР, проводилися на дорожньому покритті вулиць Запорізька, Архітектора Паученка, Олександрійська, Шевченка, Алли Горської, Кропивницького, Нижня П’ятихатська, Гоголя та Петропавлівська, - відзначив Віктор Панішко. - Підготовчі роботи та асфальтування гарячим асфальтом проведені по проспекту Університетському, вулицях Чорновола, Євгена Чикаленка. Від понеділка люди і техніка підприємства працюють на одній із найскладніших ділянок – по вулиці Металургів на території селища Нового. За сьогодні і завтра плануємо тут завершити асфальтування.

Минулого тижня активно здійснювалося і грейдерування дорожнього полотна відповідно до плану і замовлень квартальних комітетів: провулки Арнаутівський, Вишняківський, Гулака-Артемовського, вулиці Айвазовського, Миколи Міхновського, а з підсипкою – по дорозі до мікрорайону «Зоря» та майданчик для розвороту автобусів, вулиці Вознесенська, Ізмаїльська, Князів Острозьких, Ірпінська та Катерини Білокур.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17