Всі дитячі майданчики у Кропивницькому мають знайти свого господаря

Понеділок, 20 серпня 2018 15:37

Дитячі і спортивні майданчики, розміщені у мікрорайонах міста повинні перебувати на балансі підприємств, установ чи організацій, які забезпечуватимуть їх належне обслуговування, прибирання та безпеку для дітей. На цьому наголосив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 20 серпня.

- Чергова скарга щодо безгосподарності  дитячого майданчика у мікрорайоні  Новоолексіївка по вулицях Глінки – Курганної надійшла під час мого чергування на «гарячій лінії» міського голови, - відзначив секретар міської ради. -  За його схоронність ніхто не відповідає, пісок дітям ніхто не завозить, бур'ян ніхто не прибирає. Господаря у майданчика немає, бо на баланс він не переданий. Напевно, під час виборів хтось із кандидатів установив. А тепер нікому немає діла.  Турбує той факт, що таких майданчиків без господаря у нас немало, а коли трапиться, не дай, Боже, біда, то винних не знайдеш.

Андрій Табалов доручив профільним виконавчим органам, юридичному управлінню міської ради  знайти рішення цієї проблеми в практичній і юридичній площинах. А поки що секретар міської ради звернувся до комунальників з проханням навести на дитячому майданчику благоустрій, викосити там бур'яни і завезти пісок у пісочницю.

Усі новини