Вшануй пам’ять вбитих росією українців! У Кропивницькому щоденно о 09.00 перекривається рух транспорту

Субота, 17 серпня 2024 12:08

Сьогодні,  17 серпня, у Кропивницькому вступило в силу рішення виконавчого комітету міської ради про організацію церемонії вшанування пам'яті загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України в частині зупинки руху транспорту у центральній частині обласного центру.

Цього дня патрульна поліція перекрила рух по вулиці Великій Перспективній від вулиці Преображенської до вулиці Шевченка, а учасники тихої акції родин полеглих Героїв і небайдужих кропивничан «Вони віддали за тебе життя. Віддай в памʼять про них хвилину свого часу» з плакатами закликали кропивничан вшанувати у цей момент пам’ять вбитих росією українців.

Від 17 серпня з 8:58 до 9:03 патрульна поліція щодня  перекриватиме рух центральною транспортною магістраллю обласного центру.  Водночас по всьому місту зупиняється і рух транспорту, що здійснює пасажирські перевезення: і комунального, і приватного. Просимо врахувати це пасажирів та водіїв інших транспортних засобів та зупинятися.

Початок і завершення хвилини мовчання о 9-й годині ранку у центрі Кропивницького оголошується  через гучномовці.  Аудіотрансляція «Хвилини мовчання» здійснюється  також в автобусах і тролейбусах.

Звертаємося до жителів і гостей міста підтримати ініціативу і щодня о 9.00 годині зупинитися та віддати шану усім загиблим у російсько-українській війні. Належне вшанування пам’яті вбитих українців  є надважливим для усієї громади.

Усі новини