«Внутрішній туризм: інвестиція в розвиток території» - тема чергової сесії форуму «TIME to INVEST» у Кропивницькому

Середа, 21 серпня 2019 14:52

Галузева сесія «Внутрішній туризм: інвестиція в розвиток території» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST» відбудеться у Кропивницькому 27 вересня 2019 на базі виставкового комплексу ТОВ «Украгроекспо» по вулиці  Мурманській, 8.

Організатором традиційного  для обласного центру інвестфоруму виступає міська рада Кропивницького спільно з Кіровоградською обласною державною адміністрацією та ТОВ «Украгроекспо».

Як відзначили в департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради, метою форуму є активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування регіонального туристичного продукту на український та міжнародний ринки, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів Кіровоградської області.

Захід орієнтований на представників туристичних компаній та комплексів України, баз відпочинку та оздоровчих центрів, готелів та центрів розваг, профільних державних відомств та установ з розвитку туристичної галузі України, муніципалітетів.

На  форумі обговорюватимуться наступні питання:

  • як ефективно створювати та просувати місцеві туристичні продукти;
  • як зробити туристичну галузь вигідним бізнесом.

Під час проведення галузевої сесії триватиме і виставка-презентація, де будуть представлені найкращі регіональні туристичні маршрути.

Форум відбудеться в рамках ділової програми найбільшої в Україні Міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО – 2019». Відвідувачі заходу матимуть  можливість ознайомитися з її експозиціями, фольклорними традиціями Кіровоградщини на  традиційному «Покровському ярмарку».

У департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій переконані, що форум стане тим майданчиком, де його учасники матимуть можливість обмінятися досвідом з іншими регіонами у сфері надання туристичних послуг та просування територій, провести переговори з потенційними партнерами та налагодити вигідні взаємовідносини з представниками туристичної індустрії.

Захід є відкритим, участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

Форум триватиме з 10.00 год. до 13.30 год.

За довідками звертатись до департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницької за номером: +38 (0522) 36 13 35

e-mail: ekonomika@krmr.gov.ua.

Усі новини