Внаслідок шантажу керівництва ВАТ «Кіровоградгаз» у Кропивницькому без тепла залишилися 53 будинки, 2 садочки і школа

Вівторок, 28 листопада 2017 10:07

Внаслідок шантажу керівництва ВАТ «Кіровоградгаз» у Кропивницькому без газопостачання залишаються п’ять котелень.

Припинили свою роботу модульна котельня на селищі Новому, котельні у мікрорайонах по вулицях Шатила, Родимцева, Робочій, Хабаровській.

Підступні дії газовиків призвели до відключення теплопостачання у 53 житлових будинках. У холодних приміщеннях перебувають діти двох дошкільних навчальних закладів ДНЗ №37 і ДНЗ №16, учні ЗОШ №1.

Напередодні, 27 листопада, міський голова Андрій Райкович повідомив керівника місцевої прокуратури Дмитра Прокопчука про вчинення ВАТ «Кіровоградгаз» кримінального правопорушення.

«Працівники ВАТ «Кіровоградгаз» розпочали протиправне відключення котелень КП «Теплоенергетик» та ДП «Кіровоградтепло» від газопостачання,- йдеться у повідомленні. – Зазначені незаконні дії службових осіб ВАТ «Кіровоградгаз» в порушення вимог чинного законодавства України призвели до припинення теплопостачання на території Кропивницького та до виникнення надзвичайної ситуації місцевого значення, що становить загрозу життю та здоров’ю мешканців міста і має тяжкі наслідки. З урахуванням викладеного просимо вжити термінових заходів в межах чинного законодавства»

Усі новини