Візьми участь у проєкті “Сади перемоги” - зроби свій внесок у Перемогу України

Середа, 20 квітня 2022 09:53

Організатори проєкту "Супровід урядових реформ в Україні" (SURGe), що впроваджується Alinea International за фінансової підтримки Уряду Канади, нагадують, що реалізація проєкту "Сади Перемоги" в українських регіонах триває.

Головною метою проєкту є забезпечення своїх близьких, а також людей на тимчасово окупованих територіях, внутрішньо переміщених осіб та всіх, хто на передовій, харчовими продуктами. 

Всеукраїнський проєкт спрямований на ефективне використання доступних земельних ділянок і залучення усіх ресурсів для вирощування городини, аби уникнути можливої продовольчої кризи.

Внаслідок війни знищується інфраструктура, склади продуктів та медикаментів. Зафіксовано багато випадків знищення сільськогосподарської техніки. Тож не треба боятися починати робити щось нове. Краще нехай це нам не знадобиться, ніж потім постане перед нами проблемою.

- Реалізація цього проєкту в нашій громаді та області не тільки стане нашою відповіддю окупантам на загрозу голоду, а й забезпечить відволікання від психологічного тиску війни і сприятиме розвитку підприємництва в аграрній сфері, - наголошує директорка департаменту з питань економічного розвитку міської ради Ніна Рахуба.

Детальніше про Сади Перемоги можна дізнатися на офіційному сайті проєкту: https://sadyperemohy.org/ , або на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/SadyPeremohy .

Усі новини