Військовослужбовці Національної гвардії у Кропивницькому відзначають день народження своєї частини

П'ятниця, 27 вересня 2019 14:42

Сьогодні, 27 вересня, заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін привітав із 53-ою річницею від дня створення особовий склад військової частини імені Петра Калнишевського Національної гвардії України.

Від імені громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету і за дорученням міського голови Андрія Райковича він щиро подякував гвардійцям за службу. 

Історія цієї частини — це славні сторінки чесної і відданої служби, виконання важливих бойових завдань на рідній землі і далеко за межами рідного дому. Підрозділ брав участь у звільненні населених пунктів Донецької і Луганської областей. Імена героїв, бойових командирів і рядових золотими літерами вписані в новітню історію Національної гвардії України.

- Місто пишається вами, - наголосив Олександр Мосін. - Ми живемо в нелегкий час, в час великих випробувань - і Національна гвардія теж на передовій. Ви виконуєте не просто службові, а бойові завдання. І наше мирне місто в центрі України сподівається на ваш досвід, на вашу відповідальність і професіоналізм в організації громадської безпеки. Успіхів вам, міцного здоров’я, відмінних результатів у бойовій підготовці.

Грамотами міської ради Олександр Мосін відзначив Федора Гуйвана, командира взводу матеріально – технічного забезпечення стрілецького батальйону, Артура Коваленка, командира відділення інструкторів стрілецького батальйону, Костянтина Костенко, водія патрульного відділення на автомобілях взводу матеріально – технічного забезпечення стрілецького батальйону.

Подяки міської ради та її виконавчого комітету оголошені Владиславу Агафонову, командиру патрульного відділення на автомобілях взводу матеріально – технічного забезпечення стрілецького батальйону та Денису Медянику, помічнику начальника військового наряду 1 відділення 3 патрульного взводу патрульної роти.

Цінні подарунки – наручні годинники вручено Сергію Бикалюку, командиру 1 патрульного взводу патрульної роти стрілецького батальйону та Олексію Валовенку, водію відділення спеціальних автомобілів взводу матеріально – технічного забезпечення стрілецького батальйону.

Усі новини