Війна не стане на заваді організації літнього відпочинку для дітей у Кропивницькому

Середа, 1 червня 2022 10:35

З 01 червня  розпочинається організація робити гуртків на базі навчальних закладів загальної середньої освіти. Здебільшого, це школи в яких є укриття — це обов'язкова умова. До роботи гуртків долучаються і стаціонарні заклади позашкільної освіти, заклади культури та спорт. Робота буде розпланована на всі три літні місяці.

- На період літніх канікул з червня по серпень на базі 20 закладів освіти, де є укриття, буде організовано безпечне змістовне дозвілля учнівської молоді. Тут займатимуться діти (гурткова робота), у дистанцiйному режимi та очно у малих групах, - повідомила начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко.

У кожному закладі дозвілля дітей організують за власним окремим планом заходів, що забезпечуватиме гармонійне поєднання освітнього, культурно-мистецького та фізичного розвитку дітей.

Про кількість дітей, яка буде охоплена організованим дозвіллям, наразі не йдеться, ця цифра стане відома після формування груп, виключно за заявами батьків або осіб, що їх замінюють.

Протягом червня-липня на базі закладів освіти: Преображенської гімназії, гімназії ім. Т. Шевченка, НВО №6, Кіровоградського колегіуму, Лелеківської гімназії, Ліцею «Наукового», Новомиколаївської гімназії, гімназії «Інтелект» планується організувати дозвілля орієнтовно для 1500 дітей, у серпні — для 1120 дітей.

Усі новини