Виконком погодив зміни до галузевих програм соціально – економічного розвитку і міського бюджету Кропивницького

Середа, 24 листопада 2021 17:26

Зміни до галузевих програм соціально – економічного розвитку Кропивницького та коригування бюджету громади міста на 2021 рік стали головними питаннями порядку денного засідання виконавчого комітету Кропивницької міської ради сьогодні, 24 листопада.

Аби місто і далі мало можливість продовжувати будувати, розвивати інфраструктуру, займатись тепломодернізацією, розвивати медицину та освіту, необхідно тримати руку на пульсі і оперативно реагувати на необхідність змін в програмних документах. Саме тому важливо вчасно зафіксувати необхідні коригування галузевих програми соціально – економічного розвитку Кропивницького і внести відповідні зміни до міського бюджету.

Так сьогодні, серед іншого, в галузевій програмі управління охорони здоров’я передбачили майже півтора мільйона гривень на оплату п’яти додаткових швидкісних високопотокових кисневих апаратів, які встановили у головній антиковідній базі міста – у стаціонарі №1 ЦМЛ на Фортечних валах. В програмі розвитку житлово – комунального господарства додано фінансування чергового траншу для КП «Теплоенергетик». Кошти потрібні для забезпечення сталого проходження опалювального сезону у Кропивницькому. В програмі управління капітального будівництва вирішено спрямувати 2,7 млн.грн на завершення ремонту приймального відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

Члени виконкому зміни до галузевих програм і відповідне коригування міського бюджету погодили. Тепер їх мають затвердити депутати, під час чергової сесії міської ради.

Усі новини