Вихованці «Метелиці» посіли призові місця у Всеукраїнському фестивалі «Сузір’я талантів»

Середа, 25 квітня 2018 15:29

22 квітня 2018 року у місті Жовті Води Дніпропетровської області відбувся Всеукраїнський фестиваль «Сузір`я талантів», у якому взяли участь вихованці Зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця» дитячо-юнацького клубу «Ровесник» відділу сім’ї та молоді Міської ради міста Кропивницького.

До складу журі конкурсу увійшли: Лариса Луценко - заслужений працівник культури України, педагог-хореограф вищої кваліфікації Дніпропетровського театрально-художнього коледжу, репетитор-балетмейстер Академічного фолькльорно-академічного ансамблю "Славутич", Оксана Мальцева - викладач сучасної хореографії, композиції та постановки танцю естрадно-циркового відділення Дніпропетровського коледжу культури і мистецтв, Олена Гонза- член Дніпропетровської асоціації естрадно-сучасного танцю, володар Гран-прі Міжнародних фестивалі і конкурсів, керівник народного танцювального колективу «Світанок» та Егор Попков - хореограф постановник, арт-директор шоу-балету «Fame», учасник телепроекту «Танцюють всі-9», ведучий танцюрист у шоу балетах Наталії Могилевської, Ані Лорак, 95 квартал, Даші Астаф`євої, працював з шою-балетом "Freedom" Олени Коляденко.

Шановне журі конкурсу дуже уважно слідкувало за виступами колективів із різних міст, на сцені свою майстерність демонстрували учасники з Кропивницького, Дніпра, Кривого Рогу, Апостолове та Жовті Води. Найменші вихованці «Метелиці» дебютували з хореографічною постановкою «Зайці», а середня група запалювала драйвовим «Хіп-Хопом».

Різноманітні костюми та ідеї постановок захоплювали подих та надихали. Загалом атмосфера фестивалю була дуже тепла та дружня. Поки члени журі приймали рішення щодо переможців конкурсу, Єгор Попков на сцені продемонстрував свою майстерність та долучив до флеш-мобу усіх охочих танцюристів. Вивчивши не складну хореографію усі разом танцювали на сцені.

Вихованці “Метелиці” посіли друге місце у номінації «Дебют» та перше місце у номінації «Сучасна хореографія» - середня категорія. Також були нагороджені керівники та викладачі колективу Тетяна Нагурна, Володимир Яремчук, Ольга Павлюк, Анастасія Запасна та Вовченко Юлія за вагомий внесок у розвиток хореографічного мистецтва та активну участь у фестивалі.

Усі новини