Вихованці ДЮКів «Чайка» та «Гермес» підготували для мешканців мікрорайону свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Понеділок, 4 червня 2018 19:39

З нагоди  Міжнародного дня захисту дітей вихованці і педагоги дитячо-юнацьких клубів «Чайка» і «Гермес» підготовили і провели для мешканців мікрорайону Волкова яскраве спортивно-розважальне свято.

На свято діти запросили почесних гостей: народного депутата Верховної ради України Костянтина Яриніча і депутата міської ради Ігоря Волкова. Понад  250 присутніх на святі дітей та їхніх батьків із мікрорайону мали можливість переглянути концертну програму, підготовлену вихованцями клубів, взяти участь у флешмобі, майстер класі з виготовлення  об’ємної іграшки і спортивних іграх з дартсу, кеглів, шашок, настільного тенісу, стрибків на скакалці, спробувати сили у змаганнях «Відгадай мелодію» та веселих стартах.

Цього дня також працювала спортивна станція «Фейс арт», на якій дітям  розмалювали  обличчя різними візерунками. Для учасників – дошкільнят теж знайшлася забавка: конкурс малюнків на асфальті. Переможці всіх змагань та конкурсів отримали заслужені нагороди і призи. А яскравим фіналом всіх розваг для дітей стало смачне морозиво. Допомогли в організації свята відділ сім’ї та молоді управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького та депутат міської ради Ігор Волков

Усі новини